Flera olika sorters byggservice

Oss kan du vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av byggservice. Detta inkluderar allt från uthyrning av byggnadsställningar till projektledning och andra typer av byggtjänster. Oavsett hur ditt behov ser ut är vi en byggfirma som du alltid kan vända dig till för att få precis den hjälp som du behöver. Hos oss arbetar hantverkare av många olika slag vilket betyder att vi sitter på en mycket bred kompetens.

Vi är baserade i Tollered

Vi är en byggfirma som har vårt kontor i Tollered öster om Göteborg. Vår adress är Mystabacken 6. Vi erbjuder byggservice till bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Göteborg med omnejd. Vi tar oss an byggprojekt av alla tänkbara olika storlekar, såväl stora som små. Oavsett storlek på ditt projekt, samt vilken typ av byggprojekt det handlar om, är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att få ha dig som kund och åt att kunna förse dig med den byggservice du är i behov av.

Vi är en byggfirma som värnar om miljön

Högkvalitativ service och nöjda kunder är förstås två av de viktigaste faktorerna för oss som företag. Det är dock inte de enda. Vi är nämligen en byggfirma som även bryr oss mycket om miljön. Just därför gör vi allt som står i vår makt för att kunna förse våra kunder med en så miljövänlig service som möjligt. För att kunna göra det använder vi oss bara av miljövänliga produkter och varor. Vi försöker dessutom alltid att hålla våra utsläpp på så låga nivåer vi kan, bland annat genom att i största möjliga mån använda oss av hybrid- och elbilar.